Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВДоказано е, че 0,7 процента от хората, ако

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВДоказано е, че 0,7 процента от хората, ако
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: На 1000 ваксинирани с пълен курс, около 40-50 души могат да се разболеят втори път

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова ТВ

Доказано е, че 0,7 % от хората, в случай че са боледували от ковид, на 100 души седем могат да се разболеят повторно. Това сподели проф. Тодор Кантарджиев в „ Здравей, България “ по Нова Тв.

На 1000 имунизирани с цялостен курс, към 40-50 души могат да се разболеят повторно, при изискване че се разболеят леко, само че те могат да популяризират вируса най-малко няколко дни, до момента в който личната имунна система не го унищожи. Значи към 5 % от имунизираните могат да се спасят. Целта на имунизациите в Европа и нашата страна е да понижим до най-малко да се изкара тежко заболяване и да понижим потребността от влизане в болница. Не споделям 100 %, че е отбраната, само че в случай че си имунизиран, ще изкараш по-леко ново заболяване и 95 % няма въобще да се заразят, сподели още проф. Тодор Кантарджиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР